Despre Noi

Suntem specialisti in domeniul reincarcarii de consumabile pentru imprimante cu cartuse tonere laser, cat si in prestari service, intretinere, reparatii imprimante, mini copiatoare de birou, multifunctionale. S.C HELP COMPUTERS IMPEX S.R.L este o societate infiintata in anul 2006, cu o echipa tanara, plina de idei si entuziasm. Cu o experienta in domeniu de peste 10 ani, am acumulat o larga gama de servicii, echipamente speciale ce pot rezolva ori ce produs de pirou, imprimante, multifunctionale, mini capiatoare, etc. cat si a cartuselor reciclate.
Deoare ce firma noastra lucreaza cu parteneri ce corespund criteriilor riguroase in privinta calitatii si a fiabilitatii. Produse fabricate conform standardelor Europene ISO 9001 si 14001. Folosim materie prima de calitate, toner pentru fiecare tip de cartus sau imprimanta, solutie de curatat, solutii de ungere. Majoritatea cartuselor laser,sunt testate fiecare in parte, insotite de instructiuni de utilizare. Preturi ultra competitive. Garantie la reincarcare. Avand un personal calificat, firma noastra va ofera servicii de cea mai buna calitate, intr-un timp cat mai scurt, si de o calitate ireprosabila,la cele mai mici preturi de pe piata, si in cel mai scurt timp. Tot ce trebuie sa faci e sa cauti produsul sau tipul de imprimanta, si sa plasezi comanda online, iar noi venim in maxim 60 de minute pentru a onora comanda.
In procesul tehnic de reumplere cartuse intra schimbarea de cip electronic la majoritatea cartuselor, dar ea poate fi si optionala pt anumite tipuri de cartuse toner. Componentele ce se uzeaza cum ar fi cilindru fotosensibil, lamele de curatare, rola PCR si rola magnetica, se schimba numai la cerere dupa informarea clientului, si se taxeaza separat de costul reumpleri a cartusului. Noi asiguram calitate profesionala la fiecare reincarcare se pastreaza acelasi numar de copii sau printuri la fel ca a unui cartus nou. In cazul in care cartusul nu mai poate fi reumplut, oferim varianta cumpararii unui cartus nou, sau inlocuirea cu unul remanufacturat. Se aspira tonerul residual si toner vechi ramas in rezervor, Curatam toate componentele din cartus, Degresam, Ungem componentele aflate in miscare cu o vaselina siliconata, Etansare, Testare, Calibrare din softul imprimantei la cele color, si acordarea garantiei